Mondo och Pontus! i Sälen är namnen på Pontus Frithiofs och Nordrests två restauranger på SkiStar Lodge Hundfjället. SkiStar Sälens nya lodge ligger centralt på Hundfjällstorget med bästa ski-in-ski-out-läge. Restaurangernas koncept skiljer sig, vilket gör att det finns något för alla, men gemensamt är Pontus tydliga dna med god vällagad mat, snabb och personlig service allt med en nypa flärd.

Pontus!

På Pontus! i Sälen kommer gästerna mötas av en varmt ombonad internationell lodgeatmosfär, där den lugna svenska fjällvärlden möter det uttrycksfulla Nordamerika – Sälen goes Colorado. Menyn kommer erbjuda ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi blir tongivande tillsammans med ett minst lika omfattande vin- och champagneutbud, signerat Pontus Groups chefssommelier Mario E Moroni. I restaurangen finns även en generöst inbjudande bar för en sofistikerad after ski med servering direkt från champagnevagn.

Mondo

Mondo, som betyder världen på italienska, blir ett spännande ”family-style-koncept”, med rätter från olika delar av världens kök – ett sharing-koncept för alla tillfällen, för hela familjen eller kompisgänget. Mondo bjuder in till härligt fjällhäng, spännande, väntat och oväntat, men framför allt gott. I Mondos bar erbjuds gästerna en mer traditionell, fartfylld after ski med puls.

Hitta hit och kontakt

Den 9 december slår vi upp portarna till både Pontus! och Mondo.

Hitta hit:
Hundfjällsvägen 10
780 60 Sälen

Kontakta oss:
• E-post Pontus! i Sälen
pontusisalen@pontusfrithiof.com

Klicka här för att boka bord på Pontus! i Sälen

• E-post Mondo
mondo@pontusfrithiof.com

Klicka här för att boka bord på Mondo