Pontus in the Air tar Arlanda till nya höjder

Om oss

Pontus in the Air tar Arlanda till nya höjder

Pontus in the Air är belägen på airside på terminal 5, mellan A och F piren, en trappa upp. I vårt Brasserie har vi bordsservering med stort fokus på vin och mat à la minute. Vi har också stor respekt för din tid och ger dig en tidsgaranti på 14 minuter från beställning tills det att maten står framför dig på bordet. Gäller för sällskap upp till 6 personer. Skulle vi mot all förmodan misslyckas bjuder vi dig på maten. På vinlistan hittar ni över 900 olika viner och vi har alltid sommelier på plats efter klockan 10.00. Vi har även egna toaletter och wifi utan begränsningar. Missa inte ”Take off service” som du kan läsa om nedan under vår App. Pontus in the Air är en kontantfri restaurang. Klicka här för filmen Pontus in the Air. Välkommen att börja resan hos oss!

American Express Lounge by Pontus

Vi kan med glädje erbjuda Europas första American Express Lounge för Centurion- och Platinummedlemmar på Pontus in the Air. Loungen, som är en departure lounge, är en del av Pontus in the Air och erbjuder medlemmarna en förstklassig start på resan. Loungen erbjuder en avkopplande miljö med ett generöst utbud av vällagad mat och dryck. Ni kan beställa från Pontus in the Airs välfyllda vinkällare, samt njuta av en enastående utsikt över start- och landningsbanor. Klicka här för ett filmklipp om vår lounge.

Aktuell meny/Current menu

Varmt välkomna!

Appen

Ladda ned appen så kan du enkelt boka bord på Brasseriet eller beställa mat på vår Take off och ta med dig den ombord.

Lägger du in dina namnuppgifter från början kan du bara snabbt och enkelt hämta din förbokade mat hos oss. Om du ska flyga långt kan du köpa med dig en kylväska också.

Öppettider & kontakt

Öppettider Pontus in the Air och American Express Lounge by Pontus

Söndag – Fredag: 05:00 – 20:00 (köket stänger 19:30)

Lördagar: 05:00 – 19:00 (köket stänger 18:30)

Hitta hit

Arlanda, Terminal 5, efter säkerhetskontrollen

Kontakta

pontusintheair@pontusfrithiof.com

076 014 14 94

Läs om oss på TripAdvisor

tripavisor_logo Monstro