Pontus in the Air

Ta trappan upp till en oas och njut av vår à la carte-meny från klockan 11.00. Vi håller öppet året runt och har Arlandas snabbaste tidsgaranti.

Vi har den längsta vinlistan bland världens flygplatsrestauranger. Den innehåller hela 1100 artiklar och våra sommelierer hjälper dig att hitta rätt.

Självklart har vi ett eget obegränsat wi-fi, egna toaletter och vår personliga service. Vi är inte dyrast, men bäst, och vi gör allt för att ge dig den bästa starten på resan!

Meny Bistro Från 11.00

Private Jet Catering by Pontus

Pontus Frithiofs närvaro på Arlanda har sedan 2017 också innefattat  Private Jet Catering som arbetar mot både Arlanda och Bromma flygplats. Verksamheten har vuxit snabbt och är i dagen en av de största aktörerna på den svenska marknaden inom Private Jet Catering.

Verksamheten är igång 365 dagar per år och vi arbetar med att ständigt bli bättre och samtidigt tillgodose våra kunders höga krav på både flexibilitet och kvalitet inom segmentet. Utöver att arbeta mot Private Jet marknaden så levererar vi också till VIP avdelningen på Arlanda flygplats.

Therese Byström ansvarar över leverans och kvalitet.

MISSA INTE VÅR AMERICAN EXPRESS LOUNGE BY PONTUS FRITHIOF

Öppettider

Söndag – Fredag:

11.00 – 19.30 (köket stänger 19.00)

Lördagar:

11.00 – 18.30 (köket stänger 18.00)

 

 

 

Kontakt och hitta hit

Adress:

190 60 Stockholm-Arlanda
Sverige

Kontakt:

– E-post –
pontusintheair@pontusfrithiof.com

– Telefon –
+46 76-014 14 94

Läs om oss på TripAdvisor