KVÄLLENS MENY   |   ÖPPNINGSFILM   |   BOKA BORD

Nu är våren här och Pontus i Sälen är stängt för säsongen.

Stort varmt tack till alla underbara gäster som besökt oss denna första vinter, på återseende säsongen 22/23.

Om oss

På Pontus! i Sälen möts du av en varmt ombonad internationell lodgeatmosfär med puls. Vi erbjuder Casual Dining där den en svenska fjällvärlden möter det uttrycksfulla Nordamerika – Sälen goes Colorado. Kvällens meny kommer bland annat erbjuda ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi blir tongivande tillsammansmed ett minst lika omfattande vin- och champagneutbud, signerat chefssommelier Mario E Moroni. I restaurangen finns även en generöst inbjudande bar för en sofistikerad after ski med servering direkt från champagnevagn. I baren kan du även äta från vår barmeny från lunch till stängning.

Frukost

Med inslag både från svenska fjällvärlden och det uttrycksfulla Nordamerika finner du både något nyttigt och onyttigt att välja mellan.

Frukosten är öppen mellan 07.30 -10.00

Om du inte bor på hotellet alternativt i någon av hotellets lägenheter och vill besöka oss för en frukost så bokar du här

• Länk till bokning •

Det går också bra att boka frukost i receptionen på hotellet.

Á la carte

Pontus! i Sälen går under parollen, svenska fjällvärlden möter det uttrycksfulla Nordamerika – Sälen goes Colorado. Meny kommer bland annat erbjuda ett brett utbud av rätter, där grillen och sashimi blir tongivande tillsammans med ett minst lika omfattande vin- och champagneutbud, signerat Pontus chefssommelier Mario E Moroni. Välkomna mellan 17.30-22.00.

Här hittar du kvällens meny

Champagne Hour i baren

Vår stora barlounge är öppen hela dagen och är hjärtat av socialiserande i hundfjället. Missa inte vår sofistikerade variant av After ski – internationell cool puls, Champagne Hour med servering direkt från vår champagnevagn mellan 15.00-17.00.

Lunch serveras mellan 11.30 – 15.00.

I baren finns det alltid något lätt att äta mellan 11.30-22.00.

Boka rum

Lodgen kommer att ge plats åt närmare 800 bäddar och har både restaurang och loungebar. I samma byggnad inryms även SkiStarshop, relaxavdelning med bastu och gym samt Valles hygglo – ett lekrum som inspirerar barnen till rörelseglädje och tillsammanslek.

Det ska vara smidigt att resa med familjen, SkiStar Lodge är boendekonceptet för dig som vill ha en riktigt bekväm och avkopplande skidsemester. Våra lodger ligger alltid på bästa läge, med ett fåtal meter till närmaste lift, och är smakfullt designade i gedigna naturmaterial. Lägenheterna är välutrustade med genomtänkt planlösning, generösa sällskapsytor och smarta funktioner.

• För mer info och bokning klicka här •

Hitta hit och kontakt

Hitta hit:
Hundfjällsvägen 10
780 91 Sälen

Öppettider
Måndag – Söndag: 07:30 – 00:00

Kontakta oss:
– E-post Pontus! i Sälen –
pontusisalen@pontusfrithiof.com

Klicka här för att boka bord på Pontus! i Sälen •