MENY   |   MENY 10-11 AUG   |   NOVI HEMSIDA  |   HITTA HIT  |   BOKA BORD

Novi Beach Club

Norr om vackra Visby, precis intill havet, är vår sommarpärla ”Novi Beachclub by Pontus” belägen. Menyn är sommarfräscht kosmopolitisk med hel och halv storlek på de flesta rätterna. Med ett härligt häng hela dagen och med skydd för vädrets makter träffar du oss här från mitten av juni till slutet av augusti. Det finns inget bättre ställe för din Almedalsmiddag, familjelunch eller en middag med magisk solnedgång tillsammans med vännerna. Kyld rosé hör till.

Följer du strandpromenaden norrut från Visbys ringmurar kommer du snart fram till NOVI Beach Club by Pontus Frithiof. Beläget några meter från havet mitt på stranden har vi sol från förmiddagen fram tills att solen går ner. Är det molnfritt kan vi till och med utlova solnedgångsgaranti på våra middagar!

På menyn

I baren serverar vi fräscha cocktails från after beach till sen kväll. I vår lounge kan du uppleva en magisk solnedgång som i sig är värt ett besök.

Årets meny är har inspiration från Miami via Europa till Indochina. Vi kallar den sommarfräscht kosmopolitisk. Du väljer själv om du vill prova flera smårätter eller planera din middag på ett klassiskt trerättersvis.

Kontakt och öppettider

Säsongsstart den 17e Juni.

Boka bord via denna länk eller ring oss på 076 002 6911, vissa tider är det ett högt tempo och då har vi inte möjlighet att svara i telefonen.

–Adress–
NOVI Resort Visby
S:t Göransgatan 31
621 55 Visby