Om oss

Mondo, som betyder världen på italienska, är vårt ”family-style-koncept”, med rätter från olika delar av världens kök.

”Ski in – lunch” på Mondo erbjuder ett antal värmande och smakrika rätter från världens hörn.

Kvällstid ett sharing-koncept för alla tillfällen, för hela familjen eller kompisgänget. Mondo bjuder in till härligt fjällhäng, spännande, väntat och oväntat, men framför allt gott.

Ett stort antal rätter kommer att finnas att köpa som take-away från restaurangens välfyllda monter. I Mondos bar kör vi en fartfylld after ski med puls från trubadurer och DJ:s.

Ski in-lunch och take-away

Mondos ”Ski in – lunch” erbjuder ett antal värmande och smakrika grytor och soppor från världens hörn samt vår goda Hjortburgare med cheddarost och ölkokt lök. På luncherna går det inte att boka bord utan det är Drop-in  mellan 11.30-14.00.

Ett stort antal rätter kommer att finnas att köpa som take-away från restaurangens välfyllda monter perfekt för dig som köpa med dig en middag hem efter en dag i backen.

À la carte

Mondo, som betyder världen på italienska, är vårt ”family-style-koncept”, med rätter från olika delar av världens kök – ett sharing-koncept för alla tillfällen, för hela familjen eller kompisgänget. På menyn finner du rätter från 4 kontinenter och missa inte våra Mondo Drinks innan maten. Välkomna mellan 18.00-22.00.

Klicka här för vår kvällsmeny

Info After ski

Äntligen har hundfjället fått en fartfyllt after ski med Dj:s och liveframträdande. Välkommen mellan 15.00-17.00!

Boka rum

Lodgen kommer att ge plats åt närmare 800 bäddar och har både restaurang och loungebar. I samma byggnad inryms även SkiStarshop, relaxavdelning med bastu och gym samt Valles hygglo – ett lekrum som inspirerar barnen till rörelseglädje och tillsammanslek.

Det ska vara smidigt att resa med familjen, SkiStar Lodge är boendekonceptet för dig som vill ha en riktigt bekväm och avkopplande skidsemester. Våra lodger ligger alltid på bästa läge, med ett fåtal meter till närmaste lift, och är smakfullt designade i gedigna naturmaterial. Lägenheterna är välutrustade med genomtänkt planlösning, generösa sällskapsytor och smarta funktioner.

För mer info och bokning klicka här •

Hitta hit och kontakt

Den 10e december slår vi upp portarna!

Hitta hit:
Hundfjällsvägen 10
780 60 Sälen

– E-post Mondo –
mondo@pontusfrithiof.com

Klicka här för att boka bord på Mondo