Catering by Pontus

Med mottot ”ingenting är omöjligt” startade vi 2001 Pontus Catering, och den målsättningen lever i allra högsta grad kvar. Vi gör allt från små hemmamiddagar till stora bröllop, tillställningar utomlands, lanseringar och matkassar.

Den mesta kompetensen besitter vi själva, men vi har också noga utvalda partners som vi jobbat tillsammans med i över 20 år. Det du alltid får hos oss är ett personligt engagemang och en ambition att överträffa dina högt ställda förväntningar.

 

Menyer

Vi jobbar ständigt med våra menyer där vi alltid arbetar efter säsong för att säkerställa de bästa och mest välsmakande råvarorna. Vi erbjuder även klassiska menyer där vi tittar tillbaka på vår historia och väljer ut rätter som varit extra uppskattade genom åren, vår gastronomiskt ansvariga Tor Stålhandske lägger här gärna en modern touch på rätterna. Vi älskar att utmanas! Så har du specifika önskemål så skräddarsyr vi mer än gärna en meny efter era preferenser för att tillsammans skapa en unik måltid och upplevelse.

Samtliga menyer nedan är tillgängliga för catering.

Bistromeny – En meny som utgår från smaker man känner igen.

Klassisk meny – Med klassiska smaker så har vi skapat denna lyxiga meny.

Säsongsmeny – En framtagen säsongsbaserad meny med råvaror som är bäst just nu.

Lokaler

Catering by Pontus samarbetar med en rad fantastiska festlokaler runt om i Stockholm som passar både stora och små fester eller event. Vi har välkomnat många fantastiska bröllop, intressanta konferenser, unika middagar och häftiga produkt lanseringar genom åren.

Pontus Frithiof at No18 – unika möjligheter. No 18, en kosmopolisk medlemsklubb i nya lokaler på Nybrokajen 7. Med en helt unik och storslagen vy över Nybroviken och Strandvägens pampiga allé erbjuder No18 exklusiva möten och event. Lokalen består av en private dining-lokal för 6-40 personer. Länk till No18 filmen

Välj en unik och lyxig lokal som Confidencen med gröna, vackra omgivningar bara ett stenkast från city eller varför inte Skyddsrummet på Södermälarstrand eller A house på Östermalm för dom större festerna

Passar det bättre med en modern och rustik lokal så har vi Watz Studio i Frihamnen att erbjuda. Ute på Biskopsudden ligger Fyrskeppet förtöjd, den marina miljön passar både för det lilla kreativa mötet till den stora festen. Är ni ute efter en upplevelse utöver det vanliga, kan en exklusiv tur i skärgården med den vackra motoryachten Alba från 1912 passa. Hos oss hittar du alla lösningar!

Foto & Film

Catering by Pontus samarbetar med webbyrån Dubbel W som erbjuder unika möjligheter inom foto och film. Vill du fånga ögonblicket från ditt evenemang? Vid bokning av catering erbjuder vi möjligheten att få ditt event dokumenterat i både foto och film format.

Vid intresse och prisförslag kontakta
catering@pontusfrithiof.com

Kontakt

– Telefon –
+468 545 273 00

– E-post –
catering@pontusfrithiof.com