Catering by Pontus erbjuder alla typer all typ av catering. För oss är ingenting omöjligt!

Om oss

Catering by Pontus

När jag startade Pontus Catering 2001, var mottot att ingenting är omöjligt. Tusentals arrangemang senare, så är det samma motto som vi har idag och lever efter. Vår styrka ligger i detaljer, servicenivå och i att överträffa förväntningar. Vi hanterar allt från litet till stort. I Sverige eller utomlands. Som sagt ingenting är omöjligt!

Menyer, se nedan

Menu Saison Automne

Menu Classique

 

Våra lokaler

Pontus Catering samarbetar med en rad fantastiska festlokaler runt om i Stockholm som passar både stora och små fester, bröllop, konferenser, middagar, kundevent och releaser. Vi på Pontus tycker att atmosfären är viktig. Välj en unik och lyxig lokal som Confidencen med gröna, vackra omgivningar bara ett stenkast från city eller pampiga Hallwylska Palatset mitt i stan. Passar det bättre med en modern och rustik lokal så har vi Watz Studio i Frihamnen att erbjuda. Ute på Biskopsudden ligger Fyrskeppet förtöjd, den marina miljön passar både för det lilla kreativa mötet till den stora festen. Är ni ute efter en upplevelse utöver det vanliga, kan en exklusiv tur i skärgården med den vackra motoryachten Alba från 1912 passa. Hos oss hittar du alla lösningar! Watz      Alba      Fyrskeppet      Hallwylska      Confidencen

 

 

All Inclusive

All Inclusive by Pontus Frithiof är ett exklusivt erbjudande om en oförglömlig middagsupplevelse för dig och ditt sällskap där konferensmöjlighet ingår om så önskas. Vi hämtar er på angiven adress i Stockholm och tar er till Atelier 23, Pontus Frithiofs gastronomiska våning på högst upp i DN-skrapan på våningsplan 23, med en storslagen utsikt över Stockholm. Här avnjuter ni en klassisk meny signerad Pontus Frithiof.

Det finns möjlighet till konferens i samband med middagen, där lokal, teknik och personal ingår.

Efter middagen kör vi er till den adress ni helst önskar.

Mer info hittar ni här

Kontakt

Kontakta oss

– Telefon – 08 545 273 00 – E-post – catering@pontusfrithiof.com

Öppettider

Telefon vardagar 10:00-16:00  

Öppettider för Atelier 23 by Pontus och Catering by Pontus

Under sommaren 2020 kommer vi att under ett antal veckor att stänga vår cateringverksamhet och på Atelier 23. Vi kan under denna period tillhandahålla catering av mat, men ej personal. Vi kommer fortfarande att svara i telefon och på mail.
Så ni är varmt välkomna med eventuella förfrågningar ändå, återkoppling kan däremot dröja något längre än vanligt.

Sommaren 2020

Öppet till och med den 5 juli och öppnar åter den 10 augusti