Catering by Pontus

Med mottot ”ingenting är omöjligt” startade vi 2001 Pontus Catering, och den målsättningen lever i allra högsta grad kvar. Vi gör allt från små hemmamiddagar till stora bröllop, tillställningar utomlands, lanseringar och matkassar.

Den mesta kompetensen besitter vi själva, men vi har också noga utvalda partners som vi jobbat tillsammans med i över 20 år. Det du alltid får hos oss är ett personligt engagemang och en ambition att överträffa dina högt ställda förväntningar.

 

Menyer

Vi jobbar ständigt med våra menyer där vi alltid arbetar efter säsong för att säkerställa de bästa och mest välsmakande råvarorna. Vi erbjuder även klassiska menyer där vi tittar tillbaka på vår historia och väljer ut rätter som varit extra uppskattade genom åren, vår gastronomiskt ansvariga Tor Stålhandske lägger här gärna en modern touch på rätterna. Vi älskar att utmanas! Så har du specifika önskemål så skräddarsyr vi mer än gärna en meny efter era preferenser för att tillsammans skapa en unik måltid och upplevelse.

Samtliga menyer nedan är tillgängliga för catering och kommer med instruktioner som gör matlagningen enkel. Naturligtvis erbjuder vi kock på plats för er som vill fokusera helt på upplevelsen.

Bistromeny – En meny som utgår från smaker man känner igen.

Viltmeny – Vilt ska ätas under höst och vinter, det är sen gammalt.

Klassisk meny – Med smaker från havet så har vi skapat denna klassiska och lyxiga meny.

Konsertbutiken

En exklusiv middagsupplevelse med enastående musikalisk show skapad av Konsertbutiken och Florian Voss med gästartister att avnjuta i ditt eget hem. Våra två menyer är specialkomponerad av Pontus Frithiof och de rekommenderade vinerna är noga utvalda av Mario E Moroni. Ni kommer att få en oförglömlig kväll och en upplevelse för alla sinnen.

För mer information och beställning av showpaket och meny, vänligen klicka på länken.

Konsertbutiken

Våra lokaler

Catering by Pontus samarbetar med en rad fantastiska festlokaler runt om i Stockholm som passar både stora och små fester eller event. Vi har välkomnat många fantastiska bröllop, intressanta konferenser, unika middagar och häftiga produkt lanseringar genom åren.

Den finaste och bästa lokalen förfogar vi dock själv över. Atelier 23 är vår unika eventlokal och gastronomiska scen med en enastående utsikt över hela Stockholm! Här har vi möjligheten att göra unika arrangemang för både de små och stora sällskapen. Välj bland färdiga menyer eller låt oss skräddarsy hela upplägget efter dina önskemål med start på vår härliga balkong, 84 meter över havet.

Välj en unik och lyxig lokal som Confidencen med gröna, vackra omgivningar bara ett stenkast från city eller pampiga Hallwylska Palatset mitt i stan.

Passar det bättre med en modern och rustik lokal så har vi Watz Studio i Frihamnen att erbjuda. Ute på Biskopsudden ligger Fyrskeppet förtöjd, den marina miljön passar både för det lilla kreativa mötet till den stora festen. Är ni ute efter en upplevelse utöver det vanliga, kan en exklusiv tur i skärgården med den vackra motoryachten Alba från 1912 passa. Hos oss hittar du alla lösningar!

Kontakt

Adress:
Rålambsvägen 17
111 30 Stockholm

– Telefon –
+468 545 273 00

– E-post –
catering@pontusfrithiof.com