Wow! Så sammanfattas bäst mitt intryck när jag för första gången besökte våning 23 i DN-skrapan. Tänk att få äta här uppe, med utsikt över Riddarfjärden och uppleva hur Stockholms vackra siluett förändras med dygnet.

Sagt och gjort. Idag är Atelier 23 vår storslagna festvåning och bankettsal, med ett litet öppet kök för kreativa mat- och dryck tillställningar. Vi har under åren gjort allt från de små, intima och exklusiva middagarna till extravaganta bröllop och unika vinmiddagar. Du har själv möjligheten att välja från våra specialkomponerad middagar med fast meny till att själv, tillsammans med vår personal, skapa din egen kväll precis som du vill ha det.

Möten och event

Atelier 23 är vår unika eventlokal och gastronomiska scen med en enastående utsikt över hela Stockholm! Här har vi möjligheten att göra unika arrangemang för både de små och stora sällskapen. Välj bland färdiga menyer eller låt oss skräddarsy hela upplägget utefter dina önskemål med start på vår härliga balkong, 84 meter över havet.

Menyer

Vi jobbar ständigt med våra menyer där vi alltid arbetar efter säsong för att säkerställa de bästa och mest välsmakande råvarorna. Vi erbjuder även klassiska menyer där vi tittar tillbaka på vår historia och väljer ut rätter som varit extra uppskattade genom åren, vår gastronomiskt ansvariga Tor Stålhandske lägger här gärna en modern touch på rätterna. Vi älskar att utmanas! Så har du specifika önskemål så skräddarsyr vi mer än gärna en meny efter era preferenser för att tillsammans skapa en unik måltid och upplevelse.

Bistromeny – En meny som utgår från smaker man känner igen.

Viltmeny – Vilt ska ätas under höst och vinter, det är sen gammalt.

Vintermeny – Vintern är här. Vi utgår från de råvaror som är i säsong och sätter vår egen touch på den.

Klassisk meny – Med smaker från havet så har vi skapat denna klassiska och lyxiga meny.

Hitta hit

Adress:
Rålambsvägen 17 – Våning 23
112 59 Stockholm

– E-post –
atelier23@pontusfrithiof.com

– Telefon –
+46-8 545 273 00

Take a tour