Om oss

Vår mest hållbara verksamhet hittar du på Kungliga Djurgården. Innovation är viktigt för museet och så även för restaurangen. Här har vi egna odlingar, tillagar allt från grunden och arbetar med att visualisera allt från el- och vattenförbrukning till matsvinn för våra gäster. Detta har belönats med två stjärnor av organisationen KRAV, vilket vi är mycket stolta över. Sommartid finns en fin trädgård att sitta i, och till december dukas vårt hållbara julbord upp i eventsalen.

Välkomna in!

Meny vardagar

Meny helg

Affärslunch

Utifrån vår hållbarhetspolicy jobbar vi med en levande meny, vilket innebär att det exakta innehållet i affärslunchen fastställs dagen innan servering. Affärslunchen innebär tallriksservering vid uppdukat bord i restaurangen.

Hela sällskapet väljer samma rätt i valet mellan vegetariskt, fisk eller kött. Vi tar hänsyn till behov av specialkost.

Klicka här för våra menyer

Festvåningsmenyer för eventrummet

Vi erbjuder ett antal rätter som går att kombinera enligt önskemål till en välsmakande middagsupplevelse. Menyernas innehåll anpassas efter årstid och baseras på vegetabilier samt omsorgsfullt utvalt protein. Komponera din egen festmeny genom att välja en förrätt, en varmrätt och en dessert.

Klicka här för våra menyer

Restaurangen är KRAV-certifierad

Vi jobbar aktivt för att minska vår miljöpåverkan på alla plan. Vi är noga med vilka råvaror vi använder och vi ser till att använda hela råvaran för att minimera vårt avfall. Det som inte går att ta hand om och det som lämnas kvar på tallriken åker ner i mullmaskinen och blir till näring för nya grönsaker.

Öppettider och kontakt

Öppettider:
Mån-sön 10.00-22.00

Hitta hit:
Museivägen 7
115 27
Stockholm

Med buss:
Ta buss 69 till hållplats Museiparken. Planera din resa med hjälp av SL:s reseplanerare.

Kontakt:
– E-post –
tekniska@pontusfrithiof.com

– Telefon –
+46-8 450 57 46

Mer info finns på https://www.tekniskamuseet.se/besok/mat-och-fika/