Varmt välkomna till oss i Arenastaden!

Om oss

Pocket by Pontus i Arenastaden

Nyöppnade Pocket by Pontus i Arenastaden, Solna, mittemot Mall of Scandinavia. Restaurangen är ett härligt bistrokoncept och erbjuder affärsluncher, expresslunch, takeaway-rätter och catering. På vår affärslunch går det bra att boka bord, är du sugen på expresslunch dyker du bara in.

Men vi på Pocket Arenastaden erbjuder inte bara snabb och vällagad lunch. Vi har även öppet under evenemang på Friends Arena. Ät gott innan eller efter matchen eller konserten, ha ett privat frukostmöte, företagsfest eller fira något med goda vänner.
Tveka inte att fråga oss, så hjälper vi dig.

Vänliga hälsningar

Pontus Frithiof med personal

Öppet vid evenemang

Innan evenemangen på Friends Arena öppnar vi upp dörrarna för er. Vi anpassar menyn efter varje tillfälle. När ni är mätta och belåtna är det ett stenkast till konserten eller matchen.
Du kan reservera bord direkt här inför varje evenemang. Du går till boka bord och väljer fliken Evenemang samt reserverar på det aktuella datumet.

Champagneonsdag 25/10
Öppet från 16.00
Sista onsdagen varje månad är Champagneonsdag. Då säljer vi en flaska Henriot champagne för endast 450 kr, både under lunchen och på kvällen.
Vi erbjuder även en mindre trevlig meny med tryffelinspirerade rätter! Samt även fina priser på annan dryck om du besöker oss under kvällen.

Måndag 30e okt – AIK-IFK GÖTEBORG
16.00-18.30
Mer info om meny kommer!

Lördag 4e november – WE ARE VOICE
15.00-17.30
Mer info om meny kommer!

Fredag 10e november – PLAY OFF: SVERIGE – ITALIEN
16.00-21.00
Vi serverar en härlig grillbuffé för 255 kr (inkl. 1 öl/1 glas vin eller alkoholfritt)
Barn upp till 12 år äter för 95 kr (inkl. 1 läsk)

 

Öppettider & kontakt