Varmt välkomna till oss i Arenastaden!

Om oss

Pocket by Pontus i Arenastaden

Pocket by Pontus i Arenastaden, Solna, mittemot Mall of Scandinavia. Restaurangen är ett härligt bistrokoncept och erbjuder affärsluncher, expresslunch, takeaway-rätter och catering. På vår affärslunch går det bra att boka bord, är du sugen på expresslunch dyker du bara in.

Men vi på Pocket Arenastaden erbjuder inte bara snabb och vällagad lunch. Vi har även öppet under evenemang på Friends Arena. Ät gott innan eller efter matchen eller konserten, ha ett privat frukostmöte, företagsfest eller fira något med goda vänner.
Tveka inte att fråga oss, så hjälper vi dig.

Vänliga hälsningar

Pontus Frithiof med personal

Öppet vid evenemang

Innan evenemangen på Friends Arena öppnar vi upp dörrarna för er. Vi anpassar menyn efter varje tillfälle. När ni är mätta och belåtna är det ett stenkast till konserten eller matchen.
Du kan reservera bord direkt här inför varje evenemang. Du går till boka bord och väljer fliken Evenemang samt reserverar på det aktuella datumet.

Champagneonsdag 

Sista onsdagen varje månad är Champagneonsdag. Då säljer vi en flaska Henriot champagne för endast 450 kr, både under lunchen och på kvällen.

 

 

Öppettider & kontakt

Öppettider

Måndag – fredag
11.00 – 14.00

Julstängt
Sista dagen vi håller öppet innan vår julledighet är 22/12.
Den 8/1 öppnar vi expresslunchen igen, från och med den 15/1 har vi både expresslunchen och affärslunchen öppet som vanligt.

(Avvikande öppettider då vi har öppet i samband med evenemang.)

Hitta hit

Evenemangsgatan 31
169 79 Solna

Kontakta

Tel: 08 545 27 300
pocketarenastaden@pontusfrithiof.com