Vår unika mötes och eventlokal med en gastronomisk scen och fantastisk utsikt! – Take a Tour –

All Inclusive

All Inclusive by Pontus Frithiof är ett exklusivt erbjudande om en oförglömlig middagsupplevelse för dig och ditt sällskap där konferensmöjlighet ingår om så önskas. Vi hämtar er på angiven adress i Stockholm och tar er till Atelier 23, Pontus Frithiofs gastronomiska våning högst upp i DN-skrapan på våningsplan 23, med en storslagen utsikt över Stockholm. Här avnjuter ni en klassisk meny signerad Pontus Frithiof.

Det finns möjlighet till konferens i samband med middagen, där lokal, teknik och personal ingår. Efter middagen kör vi er till den adress ni helst önskar.

Mer info hittar ni här

Möten och event

Atelier 23 är vår unika eventlokal och gastronomiska scen med en enastående utsikt över hela Stockholm! Här har vi möjligheten att göra unika arrangemang i våra fem olika rum i olika storlek och med egna identiteter. Välj bland färdiga menyer eller låt oss skräddarsy hela upplägget utefter dina önskemål med start på vår härliga balkong, 84 meter över havet. Se utsikten över Riddarfjärden här.

Menyförfrågan    Meny säsong              

Meny buffé      Meny grillbuffé      Drinktilltugg 

 

Julbord

Nu är det dags att boka era platser på Stockholms högsta julbord. Den 27 november startar vi upp årets jullunch och julbord med traditionella smaker och hemlagade godsaker på Atelier 23. Det går även fint att abonnera vår fantastiska våning för julfesten, kan bara bli fantastiskt!

 

 

Jullunch  

Julbord eftermiddagssittning  

Julbord kväll

Nyårsafton

NYÅRSSUPÉ

Fira nyår med Stockholms bästa utsikt!

84 meter över havet serverar vi en nyårssupé om fem serveringar signerad Pontus Frithiof. Denna meny sätter snurr på smaklökarna och ger dig ett magiskt avslut på 2019. Vi inleder kvällen med ett glas Champagne och Pontus klassiska lyxcanapéer kl 19:00.

Atelier 23 är ett unikt restaurang- och eventkoncept med enastående utsikt på våning 23 i DN-skrapan, utan regelbundna öppettider, där teman och samarbeten är i fokus.

Klicka här för meny och bordsbokning

Kontakta oss