Vår unika mötes och eventlokal med en gastronomisk scen och fantastisk utsikt!

– Take a Tour –

Jul och Nyår

Snart står julen för dörren och det är hög tid att börja planera för att bjuda familj, vänner eller arbetskollegor till glatt umgänge. Kom och fira hos oss, tillsammans med andra sällskap eller i ett eget Chambre Separeé. Eller varför inte hyra hela våningen för julfesten?

Årets sista timmar och de första på nya året firas in i storslagen stil på Atelier 23. Vi bjuder in till en festlig nyårssupé signerad Pontus Frithiof. Tolvslaget skålas in till ett magnifikt skådespel av fyrverkerier över Stockholm.

 

Jullunch      Julbord kväll     Meny December      Meny Nyår

Möten och event

Atelier 23 är vår unika eventlokal och gastronomiska scen med en enastående utsikt över hela Stockholm! Här har vi möjligheten att göra unika arrangemang i våra fem olika rum i olika storlek och med egna identiteter.

Välj bland färdiga menyer eller låt oss skräddarsy hela upplägget utefter dina önskemål med start på vår härliga balkong, 84 meter över havet. Se utsikten över Riddarfjärden här.

Menyförfrågan         Våra rum

 

Meny säsong     Meny buffé     Drinktilltugg

 

Gästspel - Sayan Isaksson

Två kvällar i november tar Sayan Isaksson över köket och kommer bjuda gästerna på smakupplevelser som de sent ska glömma. Sayan har gjort två nobelmiddagar, fått två Michelinstjärnor och drivit de hyllade krogarna Esperanto, Imouto och Shibumi.

Den 29 och 30 november erbjuder vi en unik plats med mat och dryck i fokus.
Kl 19:00 startar vi med champagne och snacks, därefter intas en 5-rätters middag signerad Sayan Isaksson.

Middagen kommer att ske vid Community table i vår matsal Dining room, med fantastisk utsikt över centrala Stockholm och Riddarfjärden. 18:45 står vi och hälsar välkomna i entrén på Rålambsvägen 17, där blir ni guidade upp till våning 23.

Vänligen notera vid bokning om ni har någon allergi eller har önskemål om att sitta tillsammans med något annat sällskap som bokat.
Är biljetterna slut? Vänligen maila atelier23@pontusfrithiof.com för att stå på väntelista.

Meny med vinpaket 2 550 kr inkl. moms
Meny med alkoholfritt dryckespaket 2 000 kr inkl. moms

Länk till bokning:
29 november      30 november

Kontakta oss